endkcn

Hästen 21

Stockholm/ Sverige

Areal/ 40.500 m²
Status/ Projektet forventes færdigt i 2026
Bygherre/ Pembroke
Lokal arkitekt/ Bau
Landskabsarkitekt/ Kristine Jensens Tegnestue
Ingeniør/ Tyréns AB, P.O. Andersson/ M.S.I.B.
Visuals/ Brick Visual Solutions Zrt.

Hästen 21 er beliggende i det centrale Stockholm og er et mixed-use bygningskompleks, der vil skabe værdi for både samfundet, brugerne og dets ejer. Den moderne åbne glasfacade, indrammet med lys natursten, samt bygningens indfald sikrer en sammenhæng med de tilstødende bygninger. Hästen 21 er designet til at være stærkt og fleksibelt nok til at gå gennem en fremtidig procesdialog, som dels vil tilføre værdi til den fremtidige vision for Stockholm by, og dels i forhold til ændringer og nye tendenser på det kommercielle marked.

Designet forvandler stedet til en hovedåre; med et stærkt visuelt udtryk og en åbning af blokken, vil det blive et flagskib for Stockholm’s vision - at skabe en tætstrikket by, rig på erfaring og atmosfære.

Arkitekturen indfanger essensen af det indre Stockholm ved at fortolke de særlige kendetegn ved Stockholms dimensioner og højder og tilføjer et nyt og unikt arkitektonisk udtryk.

Detailområdet på de lave niveauer, der har forbindelse til byen, udgør en unik mulighed for at brande kvalitetsbutikker og skabe ekstraordinære kundeoplevelser ved at forbinde niveauer og skabe nye veje gennem bygningen, som samtidig skaber genveje gennem blokken. På flere niveauer har lejerne adgang til udearealer med grønne tagterrasser samt alle fordelene ved den delte business foyer, hvor der er møde- og konferencefaciliteter.

lignende projekter/