endkcn
Monroe Blocks Ningbo Daily Hovedkontor Vendsyssel Teateroplevelseshus Dokk1 Den Internationale Straffedomstol Rigsarkivet i Viborg

seneste nyt/

22.09.2017

Foredrag om Shanghai Library

Partnerne Chris Hardie og Rong Lu holder foredrag på Shanghai Library nu på søndag den 24. september kl. 9.30. De viser et udvalg af vores biblioteksprojekter rundt om i verden og kulminerer med at afsløre det seneste design til Shanghai’s nye bibliotek, en 110.000 m² stor bygning i Pudong distriktet, som har første spadestik i slutningen af måneden.

 

Mere information og booking af plads, hvis du er i byen kan findes her

 

Og få mere at vide om det nye bibliotek i Shanghai her

20.09.2017

Monroe Blocks på Detroit Design 139 udstilling

Hvis du er i Detroit, så kig forbi Detroit Design 139-udstillingen som viser den nyskabende arkitektur, der finder sted i byen. Vores udvikling af Monroe Blocks og første amerikanske projekt vises for offentligheden indtil slutningen af oktober. På grund af sin stærke designarv og internationale indflydelse blev Detroit for nylig tildelt den første UNESCO City Design Designation i USA, og tiltrådte et verdensomspændende netværk af byer, der har forpligtet sig til at udnytte design som drivkraft for bæredygtig byudvikling, social integration og kulturel vitalitet .

 

Som opfølgning på DD 139-udstillingen vil Senior Partner Kristian Lars Ahlmark holde et foredrag onsdag den 11. oktober ved Detroit Mercy School of Architecture. For mere information om foredrag og DD139: detroitdesign139.com

 

Læs mere om Monroe Blocks her

 

Foto: Detroit Design 139

19.09.2017

Første spadestik til det nye CaoHeJing Guigu Creative Headquarters i Shanghai, Kina

Vores design til det nye CaoHeJing Guigu Creative Headquarters i Shanghai blev officielt fejret ved en første spadestik ceremoni mandag den 18. september. Projektet er udviklet af det regeringsstøttede CaoHeJing Hi-Tech Park og skal fungere som CaoHeJings innovations platform. Det nye center støtter og hjælper højteknologiske virksomheder, og skal forbinde lokale og udenlandske universitetsstuderende og virksomheder samt fungere som en accelerator for ny teknologi i Kina.

 

Projektet er beliggende i Shanghai Caohejing Hi-Tech Park, en statslig økonomisk og teknologisk udviklingszone, der dækker et område på 14,5 km2 syd for det centrale Shanghai og er hjemsted for ca. 1200 indenlandske og udenlandske højteknologiske virksomheder. Projektet er vores tredje samarbejde med CaoHeJing og forventes færdigbygget i 2020.

 

Læs mere her

 

15.09.2017

Vi er blevet prækvalificeret til at designe CBS Student & Innovation House i København

Vi er glade for at meddele, at vi er blevet prækvalificeret til at designe Copenhagen Business School’s Student & Innovation House.

 

CBS har erhvervet sig en bemærkelsesværdig bygning beliggende lige ved siden af CBS Campus, som mellem 1920 og 2012 har fungeret som politistation. Bygningen er designet af den anerkendte danske arkitekt Hack Kampmann med velbevarende og historiske værelser, herunder tidligere fængselsceller i kælderen.

 

Schmidt Hammer Lassen vil lede det tværfaglige team i designet af transformeringen samt forme en vision for, hvordan CBS-studerende kan bruge deres nye hjem til at skabe et sikkert miljø til at dele ideer, nyskabende tænkning og anvendelse af deres akademiske færdigheder – eller som CBS-studerende sætter det i deres vision; et hus der kan ændre verden.

 

Mere information på opgaven kan findes her

13.09.2017

Ny Anstalt i Nuuk er udvalgt til WAN Future Project Awards 2017

Ny Anstalt i Nuuk på Grønland er blevet udvalgt til WAN Awards 2017 i kategorien Future Project Awards 2017. WAN Future Project Awards er organiseret af World Architecture News som har verdens største internationale arkitekt awardprogram, der honorerer projekter, der vil generere global progressiv tænkning.

 

Åbenhed, lys, sikkerhed og fleksibilitet er de bærende værdier bag designet af den 8.500 m2 anstalt. Projektet spiller i sin arkitektur sammen med det unikke naturskønne område og understøtter samtidigt Kriminalforsorgens grundlæggende fokus på balance mellem straf og rehabilitering.

 

Læs mere om WAN Awards 2017 here

 

Nominerede og vindere bliver snart blive offentliggjort. Indtil da kan du læse mere om Ny Anstalt i Nuuk her

08.09.2017

Vi støtter FN’s bæredygtige udviklingsmål

I 2015 samledes ledere fra 193 lande for at forpligte sig til at udrydde fattigdom, bekæmpe klimaændringer og bekæmpe uretfærdighed ved at vedtage et nyt sæt af 17 målbare mål for bæredygtig udvikling (SDG).

 

Hos Schmidt Hammer Lassen har vi identificeret udviklingsmål nr. 11 som et primært fokusområde i vores arbejde – målrettet mod en fremtid, hvor “Bæredygtige byer og lokalsamfund” vil være inklusive, sikre, robuste og bæredygtige. Vi støtter initiativer såsom FN Global Compact, værdibaserede charters som det nordiske Nordic Built Charter og den danske Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar, som er en del af vores overordnede CSR-indsats, fordi vi tror på arkitekturens store potentiale og indflydelse – nu og i fremtiden. På den årlige kampagnedag i september støtter vi ’Verdens Bedste Nyheder’s forsøg på at øge bevidstheden om udviklingen i udviklingslandene.

 

Verdens Bedste Nyheder er et uafhængigt medie, der er grundlagt i Danmark af FN, det danske civilsamfund og den private sektor – og er et unikt samarbejde mellem FN, DANIDA, mere end 100 danske ngo’er og 100 private virksomheder.

 

Læs Verdens Bedste Nyheder og find mere information på kampagnens hjemmeside

05.09.2017

Drawing of the Year 2017

Traditionen tro indkalder Arkitektskolen Aarhus nu i samarbejde med SHL og vores associate partner Trine Berthold som jurymedlem, VOLA og Kunstforeningen til den femte joint venture internationale konkurrence Drawing of the Year 2017. Under temaet ” Everyday Utopia ” inviteres skarpe, inspirerende, provokerende og innovative forslag til at deltage. I  alle skalaer og i alle miljøer, fra den mindste struktur til komplekse faciliteter; fra landdistrikterne til forstæder; fra natur til udvidelse af megabyer.

 

Husk at indsende din tegning senest den 20. november 2017 kl. 12.00 (CET).

 

Læs mere information om Drawing of the Year 2017 konkurrencen her

 

 

* 1. præmien DOTY 2014, Olga Krukovskaya, Rusland

01.09.2017

Ny Office Director i Aarhus

Det glæder os at meddele, at Project Development Manager Philip Brinch Sørensen overtager stillingen som Office Director på Aarhus kontoret fra 1. september 2017.

 

Philip startede hos Schmidt Hammer Lassen i 2011 som Arkitekt og Bygningskonstruktør og har arbejdet på flere komplekse projekter fra boligprojekter til store og komplekse offentlige bygninger så som Dokk1, hvor han her har fået en solid erfaring i at samarbejde på tværs af forskellige discipliner. I 2014 blev Philip udnævnt Associate og i 2015 blev han Project Development Manager.

29.08.2017

Vi søger: Modelworkshop Manager og Studentermedhjælper

Vores tegnestue i København søger Modelworkshop Manager og Studentermedhjælper med solid erfaring indenfor AutoCAD (eller Revit), Rhino, og Adobe pakken.

 

Som Modelworkshop Manager er du ansvarlig for den daglige drift af modelværkstedet – herunder modelbygning, diverse tegneopgaver, indkøb, planlægning af bemanding og rekruttering af studerende, som er nødvendig arbejdskraft i travle perioder. Alternativt, kan du også ansøge til stillingen som Studentermedhjælper. Her vil du få mulighed for at arbejde side om side med vores Modelworkshop Manager og vil komme til at være engageret i modelbygning og diverse tegneopgaver.

 

Læs mere om de to job og ansøg venligst her: Job

flere nyheder hent alle nyheder

udvalgte projekter/