endkcn
Shanghai Library Vendsyssel Teateroplevelseshus Krystallen MOE Engineering Headquarters Malmö Live Den Internationale Straffedomstol Den Sorte Diamant Rigsarkivet i Viborg

seneste nyt/

seneste nyt/

18.05.2017

Udvikling af 36,000m² nyt projekt til Carlsberg Byen i København

Det nye Carlsberg Byen er beliggende på det tidligere bryggeriområde for verdensberømte Carlsberg i København. I dag genopstår området som et nyt bæredygtigt byområde: en tæt bystruktur med attraktive byrum, offentlig transport og nye bygninger, der supplerer de eksisterende historiske strukturer.

 

Sammen med Holscher Nordberg Architects, Züblin og COWI, vil vi designe en urban blok og et 80 m højt boligkvarter, der ligger tæt på den berømte Elefantport i det nordvestlige hjørne af Carlsberg området. Projektet omfatter 17.000m² boliger, 7.000m² kontorer, 2.000m² detailhandel, caféer og restauranter og 10.000m² kælderplads. Bygningen bliver en del af Københavns nye skyline og et referencepunkt, som forbinder byen både historisk og fysisk.

 

Flere opdateringer kommer snart.

09.05.2017

HeartFelt® loftsystem vinder den prestigefyldte Red Dot Award for bedste produkt-design

HeartFelt® designet i samarbejde med Hunter Douglas har vundet højest udmærkelse i produkt design kategorien i Red Dot Award 2017. HeartFelt® er et nyt modulært lineært loftsystem i filt i et unikt design og bæredygtige kvaliteter udarbejdet med Cradle to Cradle-certificeret filt, et naturligt og blødt materiale med et varmt udseende og fremragende akustiske egenskaber.

 

The Red Dot Award er en prestigefyldt international designpris, som er blevet uddelt i mere end 60 år. I år modtog mere end 5.500 ansøgninger fra 54 lande. En jury på 40 uafhængige designere, designprofessorer og journalister vurderede alle ansøgninger og nominerede de med et ”innovativt” design som vindere af Red Dot Award.

 

Se videoen om HeartFelt® design her
Produkt hjemmeside

26.04.2017

Skanderborg Sports- og Administration Center er den mest bæredygtige offentlige bygning i Danmark

Det nye multifunktionelle hus i Skanderborg er den første offentlige bygning i Danmark som har opnået den højeste certificering i den anerkendte DGNB standard for bæredygtighed, DGNB Platin. Bygningen huser kommunens administrationskontorer, Sydøstjyllands politistation og sportsfaciliteter til det lokale håndbold ligahold. Green Building Council Denmark anerkendte komplekset for sine fremragende bæredygtige foranstaltninger, som optimeret brug af dagslys, naturlig ventilation og en effektiv struktur med grønne facader og indendørs vægge.

 

Tillykke til byrådet og alle involverede i projektet!

 

Læs mere på Skanderborg Kommunes hjemmeside

19.04.2017

Fem symbolske frimærker fejrer Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad 2017

Vi er beærede over at være en del af de fem frimærker udstedt af PostNord som fejrer  Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad 2017 og fremhæver nogle af de mest markante bygninger i og omkring byen, såsom Dokk1 og ARoS.

 

Check, hvad der sker i den kommende uge i Aarhus og læs om de kulturelle begivenheder her

 

I mellemtiden kan du læse mere om vores projekter Dokk1 og ARoS

31.03.2017

Offentliggørelse af designet til ombygningen af State Library Victoria i Melbourne, AUS

Den 30. marts 2017 afslørede Statsbiblioteket Victoria i Melbourne designet til sin kommende 392 mio. kr. millioner ombygningsplan, Vision 2020. Planen vil returnere 40% mere plads til offentlig brug og transformere biblioteket så det opfylder nuværende og fremtidige behov. Sammen med lokale samarbejdspartnere Architectus og Andronas Conservation Architects har vi skabt det nye moderne design, der har til formål at åbne for nye muligheder, skabe forbindelser og fungere som en ramme for bibliotekets igangværende og fremtidige udvikling.

 

Som det ældste og mest travle folkebibliotek i Australien, der årligt tiltrækker 1,9 millioner besøgende og mere end 4 millioner online brugere, er Statsbiblioteket en rig og afholdt kulturinstitution i Melbourne, som anvendes af et bredt tværsnit af brugere.

 

Læs mere om projektet her

27.03.2017

Udsolgt åbningssæson på det nye Vendsyssel Teater

En succesfuld premiere forestilling markerede bygyndelsen til en udsolgt sæson på det første nybyggede teater i over 100 år udenfor hovedstaden. Den 4.200 m² nye teater- og kulturbygning er designet som et dynamisk og multifunktionelt kompleks der indeholder fire sale; Musiksal, Black Box, Prøvesal og en 430 pladsers fleksibel sal som inkluderer et “in-the-round” teater. Derudover huser bygningen kontorer og rummelige foyerarealer med café samt bagsceneareal med værksted og garderober. Med sin centrale placering i byen bliver Vendsyssel Teater et levende kulturelt samlingspunkt, som kan danne ramme om hele  regionens kulturliv.

 

Læs mere om projektet her

 

16.03.2017

VIA projektet får flot anerkendelse ved MIPIM 2017!

Vi er stolte over at modtage en hædrende omtale i mixed-use kategorien ved 2017 Architectural Review MIPIM Future Project Awards for VIA projektet i Oslo, Norge (også kendt som Ruseløkkveien 26). Mange tak til vores bygherre og samarbejdspartnere.

 

Læs mere om projektet her

10.03.2017

Vores team er videre til sidste fase af Børneriget konkurrencen

SHL er videre til den sidste fase af konkurrencen om at designe ‘Børneriget’, det nye børnehospital ved Rigshospitalet.

 

Vi er glade for at dele nyheden, at vi er gået videre til den sidste fase af konkurrencen om at designe det nye verdensklasse børnehospital ved Rigshospitalet i København, sammen med vores team MOE, CREO Arkitekter, Tredje Natur, Keingart og Smith Innovation!

 

Børneriget bliver Danmarks førende hospital for patienter med behov for højt specialiseret behandling og et internationalt videncenter i pleje og behandling til børn, unge og kvinder i fødsel. Hospitalet vil blive designet til børn og familiers dagligliv og leg vil være en integreret del af behandlingen.

 

Den nye bygning er beliggende på en 17.900 m² grund i den vestlige ende af det nuværende Rigshospital i det centrale København og dækker et samlet etageareal på ca. 58.660 m², stigende til 60 meters højde.

 

Læse mere Børnerigets hjemmeside her

10.03.2017

Vi ses til MIPIM 2017

Vores SHL team vil være til stede ved den kommende MIPIM konference på Palais des Festivals i Cannes, hvor vores VIA projekt i Oslo får sin officielle debut og vil være udstillet på Oslo Metropolitan Area standen P-1.M50 / N51

 

Founding Partner Morten Schmidt, Senior Partner Kristian Lars Ahlmark, CCO Nathan Smith og Associate Rasmus Duong-Grunnet vil repræsentere vores tegnestue i år, og de ser frem til at møde alle vores kolleger, venner, kunder og fremtidige samarbejdspartnere.

 

Vi ses!

 

Du kan læse mere om vores VIA mixed-use projekt her

flere nyheder hent alle nyheder

udvalgte projekter/