endkcn
Shanghai Library, Kina Malmö Live/ World's Best Mixed Use Building of the Year 2016 Dokk1/ Public Library of the Year 2016 Den Internationale Straffedomstol Dokk1 City of Westminster College Den Sorte Diamant Den Internationale Straffedomstol Malmø Live Krystallen Malmø Live Halifax Hovedbibliotek

seneste nyt/

seneste nyt/

18.01.2017

Morten Schmidt taler i Ottawa, Canada

På mandag den 23. januar klokken 6PM vil Morten Schmidt tale om vores seneste projekter og fremtidens biblioteker som del af Azrieli School of Architecture and Urbanism Forum Lecture Series ved Carleton University. Arrangementet vil foregå på National Gallery of Canada. Foredragsrækken inviterer borgerne til at engagere sig i nye idéer og fejre den arkitektfaglige profession.

 

Mere information om arrangementet kan læses her

18.01.2017

Vendsyssel Teater åbner i Nordjylland

Denne weekend, 14. – 15. januar, markerede en festlig åbning af vores Vendsyssel Teater i det nordlige Danmark, det første nybyggede teater uden for hovedstaden i over et århundrede! Ambitionen for den 4.200 m2 store teater- og kulturbygning er at blive et levende samlingspunkt for regionens rige kulturliv – og at dømme ud fra de mange mennesker, der deltog i de indledende festligheder i weekenden, har det nye teater fået en fantastisk start.

 

Hold øje med denne side for flere billeder … i mellemtiden kan du tage et kig på åbningsvideoen og læse historien her

13.01.2017

Vi ses på BAU 2017

Kom og hør når Jette Birkeskov og Jörn Hendrik Fischer taler på “Meet & Greet med @SHLArchitects” arrangementet på Muca München som er en del af BAU 2017 på mandag den 16. januar. De vil fortælle om, hvordan vi har arbejdet med innovation og bæredygtighed i vores design af Dokk1 i Aarhus og Central Auditorium for Research and Learning (CARL) i Aachen. Gå ikke glip af dette spændende foredrag!

 

Mere information her

 

Læs mere om Dokk1 her

09.01.2017

Rejsegilde for Ningbo Bibliotek

Vi er glade for at fejre rejsegilde for vores første biblioteksprojekt i Kina – det nye Ningbo Bibliotek. I 2013 vandt vi den internationale konkurrence om at designe det 240 millioner RMB (244 mio. kr.) bibliotek i hjertet af Ningbo East New Town, som består af 31,405 m2. Det nye bibliotek vil indeholde en samling på 1,5 millioner bøger, 1,800 permanente arbejdsområder og pladser samt åbne og rummelige områder. Færdiggørelsen er planlagt til slutningen af 2017.

 

Læs mere om projektet her

20.12.2016

Dokk1 & Malmö Live nominerede til Mies van der Rohe Award 2017

Vi er rigtig glade for at vores to projekter, Dokk1 i Aarhus (DK) og Malmø Live (S) er nominerede til den prestigefyldte European Union Prize for Contemporary Architecture – Mies van der Rohe Award 2017! Tillykke til alle som har været involveret i projekterne!

 

Udforsk projekterne Dokk1 og Malmö Live

 

Læs mere om prisen på miesarch.com

20.12.2016

Julehilsener 2016 fra Schmidt Hammer Lassen Architects

Vi ønsker alle en Glædelig Jul og et godt og lykkebringende Nytår! En stor tak til alle jer som har medvirket til og delt vores gode nyheder som gjorde 2016 (vores 30. år) til et uforglemmeligt år.

 

Vi har samlet en liste af vores højdepunkter fra 2016 på Instagram – se mere her

 

Foto af Beauty & the Bit

16.12.2016

SHL vinder prestigefyldt konkurrence om at designe nyt bybibliotek i Shanghai

Vi har vundet en international totrins konkurrence om at designe det nye by bibliotek til Shanghai by. Shanghai er i øjeblikket den mest folkerige by i verden med næsten 25 millioner indbyggere og har et centralt bibliotekssystem, der går tilbage til 1847. Vi var i  konkurrence med Kengo Kuma, David Chipperfield og Dominque Perrault til den prestigefyldte kommission over en seks måneder to-faset proces. Det 110,000m² bibliotek ligger i Pudong distriktet – et område af byen som er kendt for sin ikoniske skyline – og er beliggende i umiddelbar nærhed af Century Park,  den største park i byen spredt over 140 hektar.

 

Læs mere om Shanghai Library her

09.12.2016

Vi leder efter erfarne arkitekter og bygningskonstruktører

Til vores kontor i København søger vi arkitekter og bygningskonstruktører med solid erfaring i alle faser af Project Development. Kandidaterne skal have dokumenteret erfaring med design og levering af projekter. Viden om design af facader er et stort plus.

 

Søg stillingerne her: Job

06.12.2016

Vinder af konkurrence om at designe 300 lejligheder og rækkehuse i ‘Egedal By’

Ugen starter med nogle gode nyheder!

 

Vi har vundet en konkurrence om at designe de næste 300 lejligheder og rækkehuse til Egedal Kommunes nye bydel “Egedal By ‘i Nordsjælland, Danmark. Et projekt med en bæredygtig vision om at omdanne de grønne marker til en pulserende by! De første boliger forventes at være klar til indflytning i 2018.

flere nyheder hent alle nyheder

udvalgte projekter/