endkcn
Shanghai Library Vendsyssel Teateroplevelseshus Krystallen MOE Engineering Headquarters Malmö Live Den Internationale Straffedomstol Den Sorte Diamant Rigsarkivet i Viborg

seneste nyt/

seneste nyt/

07.07.2017

Vendsyssel Teater finalist til World Architecture Festival Awards 2017

Vores nye 4.200 m² Vendsyssel Teater i Hjørring er blandt finalisterne i kategorien Culture – Completed Buildings til World Architecture Festival 2017. Vinderne bliver annonceret på WAFs årlige festival, der finder sted i Berlin fra den 15. til den 17. november . Vi håber at se dig der!

 

Få mere at vide om vores teater på: shl.dk/vendsyssel-theatre

 

Og tjek alle finalisterne her

03.07.2017

Udvidelsen af Kolding Hospital færdig

Udvidelsen af Kolding Hospital står færdigt som et af de første nybyggede hospitaler der indgår i en 50 mia. kr. modernisering af Danmarks fremtidige hospitalskapacitet

 

Det nye 32,000m² Kolding Hospital er blandt de første større sygehuse som er opført under Sundhedsministeriets kvalitetsfond, der omstrukturerer den danske sundhedssektor med nye specialiserede hospitaler inden 2020. Udvidelsen af Kolding Hospital er også det første store hospitalsdesign opført af Schmidt Hammer Lassen Architects. Masterplanen understreger landskabet i Kolding Ådal, og udbygningen omfatter et en sengebygning, en Fælles Akut Modtagelse og en ny ankomstbygning. Udbygningen giver hospitalet en helt ny identitet og forbedrede ankomst faciliteter for patienter og pårørende. Ved at placere det nye sengeafsnit på toppen af den eksisterende bygning, udnyttes den smukke udsigt til den omkringliggende skov, og Kolding by får her en ny skyline.

 

Schmidt Hammer Lassen Architects vandt i 2010 konkurrencen om masterplan og udvidelse i et team med NIRAS, CREO, Balslev og GBL.

 

Læs mere her

29.06.2017

Transformationen af Fisketorvet – Copenhagen Mall

Transformationen af Fisketorvet sigter mod at omdanne det 17 år gamle kompleks til en indbydende urban destination, som passer til en af verdens mest “livable” byer. Udvidelsen omfatter i alt 15.000m² til detail, restauranter og offentlige rum samt muligheden for at udvide med endnu 32.000m² til kommerciel brug. Den planlagte direkte integration af den nye metrostation, som færdiggøres i 2023, vil skabe et nyt gravitationsfelt for hele området. Det nye design med næsten 360 grader åbne og aktive facader i gadeplan vil fremme livet mellem bygningen og byen, og skabe en ny livlig tilføjelse til det centrale København.

 

Visionen for Fisketorvets omdannelse er skabt i et team ledet af Schmidt Hammer Lassen Architects med landskabsarkitekt SLA. Teamet blev udpeget efter at have vundet koncept konkurrencen arrangeret af bygherre Unibail-Rodamco, som ejer Fisketorvet.

 

Vi ser frem til at dele det videre forløb med jer.

27.06.2017

Vores design til Gellerup Sports- og Kulturcampus går videre til konkurrencens 2. fase

Vi er glade for at dele nyheden om at vores design til det nye Sports- og Kulturcampus i Gellerup i Aarhus fortsætter ind i 2. og sidste fase af konkurrencen.

 

Dommerkomiteen har valgt vores team (SHL, MASU Planning ApS, Loop Architects, COWI A/S og 2+1 Idébureau) til at gå videre i konkurrencen om at skabe den nye attraktion i Aarhus, et åbent og attraktivt samlingssted, der styrker fællesskabet, nærdemokrati og sammenhængskraften i Gellerup. Bygningerne og rummene overlapper hinanden, så arkitekturen ikke adskiller men derimod åbner campussets fællesskaber og mennesker for hinanden.

 

Den endelige vinder vil blive udpeget i december 2017.

 

Læs mere i Aarhus Kommunes pressemeddelelse her

26.06.2017

2017 AD100 mest indflydelsesrige arkitekter i Kina

Vi er blevet udvalgt til at være en del af 2017 AD100 mest indflydelsesrige arkitektvirksomheder i Kina. Vi er beærede over at være blandt de bedste inden for arkitektur og interiør design, som profilerer de bedste talenter og virksomheder og skaber fantasifuld, intelligent og inspirerende arkitektur i det asiatiske land.

 

Siden 1990 har Architectural Digest inviteret verdensomspændende kreative tænkere til at være en del af denne udvalgte gruppe. Den kinesiske version af AD100-listen, der blev lanceret i 2013 og som er den amerikanske modpart, hylder de mest anerkendte arkitekter og designere, der leverer og skaber projekter i Kina.

 

Mere information og en komplet liste over arkitekter findes her

12.06.2017

Dokk1 værter Next Library 2017 konferencen

Endnu en gang  er Dokk1 i Århus rammen for Next Library 2017 konferencen som samler over 350 internationale biblioteksfaglige deltagere.

 

I løbet af Next Library 2017-arrangementet vil du kunne opleve en række nye og inspirerende ”Next Library Igniters”, blandt andet vores Associate Elif Tinaztepe og Senior Arkitekt Anette Bjerring Gammelgård vil diskutere ”Sense of place – forankring af fremtidens bibliotek i dets sammenhæng.”

 

Formålet med Next Library er at se fremad og udforske det offentlige bibliotek i det 21. århundrede med internationale fremtidsorienterede fagfolk, innovatører og beslutningstagere, der skubber grænser og foretager ændringer, som understøtter læring.

 

Mere info og fuldt program kan findes her

09.06.2017

Indvielse af det nye C.A.R.L. auditorium på RWTH Aachen Universitet i Tyskland

8. juni 2017 fejrede vi indvielsen af et af de største og mest moderne undervisnings faciliteter i Europa på RWTH Aachen Universitet i Tyskland. Den nye 14.000m2 facilitet kaldet C.A.R.L. (Central Auditorium for Research and Learning) skaber plads til over 4.000 studerende og består af 11 forelæsningssale, 16 seminar rum, pause rum og caféer, samt huser den universitets fysiksamling, arkiver, arbejdsrum og en stor cykelparkerings kælder. De to største foredragssale i bygningen har henholdsvis 1.000 og 800 pladser.

 

Læs mere her

18.05.2017

Udvikling af 36,000m² nyt projekt til Carlsberg Byen i København

Det nye Carlsberg Byen er beliggende på det tidligere bryggeriområde for verdensberømte Carlsberg i København. I dag genopstår området som et nyt bæredygtigt byområde: en tæt bystruktur med attraktive byrum, offentlig transport og nye bygninger, der supplerer de eksisterende historiske strukturer.

 

Sammen med Holscher Nordberg Architects, Züblin og COWI, vil vi designe en urban blok og et 80 m højt boligkvarter, der ligger tæt på den berømte Elefantport i det nordvestlige hjørne af Carlsberg området. Projektet omfatter 17.000m² boliger, 7.000m² kontorer, 2.000m² detailhandel, caféer og restauranter og 10.000m² kælderplads. Bygningen bliver en del af Københavns nye skyline og et referencepunkt, som forbinder byen både historisk og fysisk.

 

Flere opdateringer kommer snart.

09.05.2017

HeartFelt® loftsystem vinder den prestigefyldte Red Dot Award for bedste produkt-design

HeartFelt® designet i samarbejde med Hunter Douglas har vundet højest udmærkelse i produkt design kategorien i Red Dot Award 2017. HeartFelt® er et nyt modulært lineært loftsystem i filt i et unikt design og bæredygtige kvaliteter udarbejdet med Cradle to Cradle-certificeret filt, et naturligt og blødt materiale med et varmt udseende og fremragende akustiske egenskaber.

 

The Red Dot Award er en prestigefyldt international designpris, som er blevet uddelt i mere end 60 år. I år modtog mere end 5.500 ansøgninger fra 54 lande. En jury på 40 uafhængige designere, designprofessorer og journalister vurderede alle ansøgninger og nominerede de med et ”innovativt” design som vindere af Red Dot Award.

 

Se videoen om HeartFelt® design her
Produkt hjemmeside

flere nyheder hent alle nyheder

udvalgte projekter/