endkcn
ARoS Aarhus Kunstmuseum Shanghai East Library Monroe Blocks Ningbo Daily Hovedkontor Vendsyssel Teateroplevelseshus Dokk1 Den Internationale Straffedomstol Rigsarkivet i Viborg

seneste nyt/

18.01.2018

SHL skal designe den nye campus til Norges Geotekniske Institut i Oslo

NGI – Norges Geotekniske Institutt, som er Norges største geotekniske fagmiljø og et førende center for forskning og rådgivning inden for ingeniørrelaterede geofag, har valgt Schmidt Hammer Lassen Architects til at designe et nyt, tidssvarende campus. Det omkring 30.000 kvadratmeter store campusområde vil ikke kun skabe en vidensakse i det nordlige Oslo, men vil også introducere nye indendørs rum og omkringliggende offentlige rum, der vil øge fodgænger- og cykeltrafikken i de kommende år.

 

Campuskomplekset vil bestå af to nye bygninger, der er forbundet med et fælles indgangsområde på tværs af to niveauer og vil gøre plads til 300 medarbejdere. Det nye NGI campus sigter mod at skabe bæredygtige og fleksible rammer for medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder, og vil kunne tiltrække nystartede virksomheder både i og udenfor geofagene. De nye bygninger vil fungere som et åbnet, dynamisk mødested for besøgende og beboere.

 

Lær mere om projektet her

 

For mere information om Norges Geotekniske Institutt, besøg www.ngi.no

17.01.2018

Vi søger Digital Artist

Vi søger en Digital Artist til vores travle kontor i Shanghai. Som Digital Artist vil du komme til at arbejde med avancerede visuals, animationer, art direction, VR og meltimedia i forbindelse med en række igangværende og kommende kulturelle projekter.

 

For mere information og hvordan man ansøger klik her

11.01.2018

Vendsyssel Teater og CaoHeJing Creative HQ udvalgt til Archilovers Best Projects 2017

To af Schmidt Hammer Lassen Architects’ projekter – Vensyssel Teater i Hjørring (DK) og CaoHeJing Guigu Creative Headquarters i Shanghai (CH) er blevet udvalgt som to af de “Best on Archilovers 2017” og de ‘most loved’ ud af de 50.000 projekter, der blev offentliggjort sidste år. Det verdensomspændende nerværk roser vores to projekter for den høje standard i forbindelse med æstetik, funktionalitet og kreativitet.

 

Se Archilovers’ liste her: archilovers.com

 

Læs mere om Vendsyssel Teater her og CaoHeJing Guigu Creative Headquarters her

09.01.2018

Vi søger Projektleder og Bygningskonstruktør

Vi sørger efter en erfaren projektleder til vores tegnestue i Aarhus til at føre tilsyn på projektet Sundhedsvidenskabeligt Fakultet (SUND) ved Nyt Aalborg Universitetshospital. Som projektleder på SUND er du ansvarlig for overholdelse af de med bygherre aftalte arkitektoniske, økonomiske og tidsmæssige rammer på projektet, og at disse gennemføres med høj arkitektonisk og teknisk kvalitet

 

Vi søger også efter en erfaring bygningskonstruktør, som sørger udfordringer med udvikling af kompleke internationale projekter til vores tegnestue i København. Den ideelle kandidat skal have enestående BIM og Revit færdigheder.

 

Læs mere om de to job og hvordan man ansøger her

20.12.2017

SHL vinder Sports- og Kulturcampus in Gellerup, Aarhus (DK)

Vi har vundet konkurrencen om at designe en ny Idræts- og Kulturcampus i Gellerup (Aarhus, DK). Multihuset er et centralt element i revitaliseringen af Gellerup og vil blive en inspirerende, indbydende og åben destination til byens beboere og besøgende.

 

En jury udnævnt af Aarhus Kommune og Brabrand Boligforening har valgt vores team, som består af Schmidt Hammer Lassen Architects, MASU Planning ApS, Loop Architects og COWI A/S til at designe en ny Idræts- og Kulturcampus beliggende i den vestlige del af Aarhus, hvor beboernes forskellige kulturelle baggrunde er et klart kendetegn. Det sprudlende Idræts- og Kulturcampus vil omfatte et bibliotek, faciliteter til lokale beboere, et legende aktivitetshus til cirkus, fodbold, skole og klatring – og muligvis en unik offentlig swimmingpool. Multihuset forventes at tiltrække op med 600.000 besøgende årligt.

 

Lær mere om projektet her

18.12.2017

HeartFelt™: Best Architectural Finish of the Year

Architectural Record har tildelt HeartFelt™ filtvæg og loftpaneler prisen Best Architectural Finish of the Year. Til dette års Architectural Record’s prisuddeling af årets bedste produkter inden for arkitektur og design, som tiltrak mere end 250 ansøgninger, valgte juryen HeartFelt™ for dets unikke design og bæredygtige kvaliteter. Panelerne er lavet med Cradle to Cradle-certificeret filt, et naturligt og blødt materiale med et varmt udseende og fremragende akustiske egenskaber.

 

HeartFelt™ blev udviklet i samarbejde med Hunter Douglas og har tidligere vundet Best of the Best for produktdesign ved Red Dot Design Awards i Tyskland og er Cradle to Cradle Bronze- og Greenguard Gold-certificeret.

 

Mere information om produktet findes her

 

15.12.2017

People Behavior: et PhD projekt

I fællesskab med ingeniørvirksomheden Søren Jensen præsenterer vi PhD projektet ”People Behavior: Using Digital Twin of a Smart Building to Attain a Quantitative Understanding and Improvement of the User Experience.”

 

Ingeniør og PhD kandidat Andrew Khoudi vil udforske arkitekturens indvirkning på brugeroplevelsen med Dokk1, Skandinaviens største offentlige bibliotek, som casestudy. Schmidt Hammer Lassens Associate Partner Trine Berthold vil fungere som vejleder.

 

Innovationsfonden og Realdania, som i fællesskab tilbyder finansiering til virksomheders forskningsprojekter inden for Smart Buildings og Smart Cities, har godkendt PhD projektet “People Behavior”, som blandt andet vil give Khoudi adgang til flere forskellige partnerskaber og uddannelser i BLOXHUB.

 

Dokk1, Arkitektskolen Aarhus og Aarhus Universitet og University of Bath er alle medparter på projektet.

 

For mere info se her

11.12.2017

SHL vinder Bristol Universitetsbibliotek

Sammen med den engelske tegnestue Hawkins\Brown og ingeniørfirmaet BuroHappold, er vi blevet udpeget til at designe det £80 millioner Universitetsbibliotek i Bristol, en milepæl for universitets revitaliering af deres Clifton Campus.

 

Det vindende forslag integreres i det lokale miljø og udvikler området omkring the Royal Fort Garden. Ambitionen er at inkludere udstillingsrum, læreværelser og en café for studerende, ansatte og besøgende. Det nye bibliotek kommer også til at rumme et kulturcenter for at give adgang til universitets berømte samlinger af historiske bøger, kunst og teatergenstande.

 

”Biblioteker gør en forskel i folks liv. Ikke kun for undervisere, forskere og studerende, men for alle borgere. Biblioteker bringer mennesker og samfund sammen og frigiver potentialet. Denne bygning bliver et fyrtårn af viden og vil spille en afgørende rolle i livet og oplevelsen af Bristol Universitetsbibliotek og for Bristol som by. Det vil være en bæredygtigt, moderne, indbydende og sjovt sted at være – mens det forbliver i harmoni med stedets traditioner og byens historie” udtaler stiftende partner Morten Schmidt.

08.12.2017

Vi ansætter Arkitektpraktikanter til forårssemestret 2018

Vi søger efter talentfulde arkitektstuderende til vores to kontorer i Aarhus og København til forårssemestret 2018. Som en del af vores team vil du få mulighed for at udfordre dig selv med konceptuel udvikling, 3D modelling, skitsering, modelfremstilling, renderings og grafik postproduktion, hvor dygtige seniorarkitekter vil fungerer som vejledere og dine medstuderende vil deltage i det daglige program.

 

Læs mere om praktikforløbet og søg her

flere nyheder hent alle nyheder

udvalgte projekter/