endkcn

Med mere end 30 års erfaring er Schmidt Hammer Lassen Architects en af Skandinaviens mest anerkendte og prisvindende arkitektvirksomheder.

Fra vores kontorer beliggende i København, Aarhus og Shanghai yder vi professionelle arkitektoniske løsninger over hele verden, og vi har en fornem resultatliste som designere af international arkitektur af høj kvalitet. Vi er dybt forankret i den nordiske arkitekturtradition der hviler på demokrati, velfærd, æstetik, lys, bæredygtighed og social ansvarlighed.

Malmø Live Vendsyssel Theatre Dokk1 Aberdeen Universitetsbibliotek Ningbo Library Dokk1

Schmidt Hammer Lassen blev grundlagt i Aarhus i 1986 af arkitekterne Morten Schmidt, Bjarne Hammer og John F. Lassen.

Mennesker/ Steder

Vores faste stab består af et dedikeret, erfarent og veluddannet team af arkitekter, landskabsarkitekter, planlæggere, konstruktører, tekniske tegnere, modelbyggere, indretningsarkitekter, multimedie designere, grafikere og administrativt personale.

Gennem tiden har vi lært vigtigheden af at være fysisk til stede, der hvor vi skaber bygninger. Vi har to kontorer i Danmark og et i Shanghai. Derudover har vi små kontorer on-site. Det gør vi, fordi vi tror på at være til stede og løse de daglige problemer, herunder at samarbejde med de lokale myndigheder, entreprenører, rådgivere og arkitekter.

Vores arkitektur

Kultur- og uddannelsesbygninger, kontorer, erhverv, detailhandel og boliger, ofte i mixed-use projekter og komplekse bymæssige sammenhænge, er hjørnestenene i vores arbejde. De fleste projekter spænder over alle aspekter af skala fra indretning til konceptdesign og masterplaner - fra projektering, til byudvikling og landskab.

Arkitektvirksomheden har stor global erfaring med design af biblioteker og andre offentlige og kulturelle vartegn, herunder Grønlands Kulturhus i Nuuk (1997), udvidelsen af Det Kongelige Bibliotek i København (1999), ARoS Kunstmuseum i Aarhus ( 2004), Halifax Hovedbibliotek i Canada (2015) og det største offentlige bibliotek i Skandinavien, Dokk1 i Aarhus (2015). Udover de kulturelle bygninger, har vores design en demokratisk tilgang til arkitektur som skaber moderne, åbne og multifunktionelle rum, såsom Den internationale Straffedomstol i Haag (2016). Vi er stolte af projekter, som interagerer med deres bymæssige kontekst og lægger særlig vægt på omgivelserne og den sociale kontekst, såsom Malmø Live - et koncert/kongres/hotel kompleks i Sverige (2015), Ningbo Home of Staff i Kina (2018) og Christchurch Hovedbibliotek i New Zealand (2018).