endkcn

West Shanghai Workers Cultural Palace

Shanghai/ Kina

Areal/ 120.000 m²
Bygherre/ Shanghai Labour Union/ Shanghai Putuo District Government
Lokal arkitekt/ ECADI (EAST China Architectural Design & Research Institute)

Det oprindelige West Shanghai Workers Cultural Palace blev bygget i 1959 og optager en fremherskende plads i centrum af Shanghai. Kulturhuset betjener fagforeningsmedlemmer og lokalsamfundet og har været et populært kulturelt aktivitetscenter gennem de sidste fem årtier. Det nye design bevarer, udvider og omdanner en eksisterende park på stedet til et indbydende 6 hektar stort offentligt rum omkring en central sø.

De fire multifunktionelle tårne er placeret langs søen og sidder på en samlende sokkel med kulturelle funktioner.

På de nederste niveauer omfatter kultur- og aktivitetsfunktionerne et teater, et uddannelsescenter og et kunst- og udstillingsrum, der alle er designet som åbne og gennemsigtige rum. Offentligheden vil have nem adgang til faciliteterne fra parken og hovedgaden.

lignende projekter/